Køkkenrenovering og montering af køkken

Trænger køkkenet i sommerhuset eller helårsboligen i Aabybro, Blokhus, Løkken eller omegn til at blive renoveret, eller skal der måske monteres et helt nyt køkken? Så står jeg klar til at hjælpe dig. Jeg har som tømrer, stor erfaring inden for både køkkenrenovering og opsætning af nye køkkener, som jeg tilbyder til konkurrencedygtige priser. 

Jeg kører ofte ud til sommerhusejere, men jeg arbejder også gerne som køkkenmontør i private hjem.

Jeg sætter en ære i, at mit arbejde står færdigt til rette tid, aftalte pris og i den bedste kvalitet. Jeg har fokus på den sidste finish, så resultatet fremstår knivskarpt og lækkert.

​Renovering af køkken

Ofte trænger køkkenet til en kærlig hånd, men i mange tilfælde kan man nøjes med en køkkenrenovering i stedet for at udskifte hele køkkenet. En renovering af køkkenet er typisk en billig løsning i forhold til et helt nyt køkken, og samtidig kan det gøre en stor forskel for både funktionaliteten og udseendet af køkkenet.​

En ny bordplade, nye køkkenlåger, eller en maling af de gamle, nye greb, og noget mere lys i køkkenet kan gøre en rigtig stor forskel, men det kommer selvfølgelig helt an på, hvad dine ønsker og behov er.

Jeg har et godt kendskab til mange forskellige typer materialer, og jeg er både imødekommende og forstående over for dine ønsker.

Opsætning af et helt nyt køkken

Køkkenet spiller en vigtig rolle i de fleste danske hjem. For mange er det familiens faste mødested, og det er her, rammerne omkring familiens måltider dannes. Derfor skal køkkenet være bygget af de bedste materialer, og der skal være tænkt over selv den mindste detalje.

Skal det være et køkken i lyse farver? Et harmonisk miks af stramme linjer og detaljer fulde af nostalgi? Uanset hvad du ønsker, kan jeg hjælpe dig med at opsætte dit nye køkken.

Jeg samarbejder med en række af landets bedste køkkenleverandører, og jeg fremstiller komponenter, der giver dit køkken et unikt præg. Jeg kan også stå for udskiftning af vinduer og døre i dit hjem

Kontakt mig og hør mere om køkkenrenovering eller køkkenmontering

Du er velkommen til at kontakte mig via telefon 20 90 80 29 eller mail kontakt@tm-ronni.dk for at høre mere om køkkenrenovering eller køkkenmontering.

Bliv kontaktet med et gratis tilbud på din tømreropgave

 
 
 
 
Billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller ​ønsker
​du et uforpligtende tilbud?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Tømrermester Ronni Engberg Thorø ApS

Vibevej 1, 9440 Aabybro

CVR: 43049585

Kontakt mig

Telefon: 20 90 80 29

E-mail: kontakt@tm-ronni.dk