En træterrasse der passer til huset​

​Drømmer du om en flot ny træterrasse?

Kunne du tænke dig at få bygget en ny træterrasse til dit sommerhus, din helårsbolig eller dine virksomhedslokaler? Så står jeg hos Tømrermester Ronni Engberg Thorø ApS klar til at sikre dig et flot resultat. Jeg tilbyder lægning af træterrasse til attraktive priser for både private boligejere og forskellige former for erhvervskunder i blandt andet Aabybro, Løkken og Blokhus, men jeg kører også ud til kunder i resten af Nordjylland.

Hvad er prisen på en træterrasse?

Når der skal bygges en ny træterrasse, er det vigtigt, at den både er stabil og holdbar, samtidig med at den fremstår flot og indbydende. Som tømrer lægger jeg stor vægt på altid at levere Når der skal bygges en ny træterrasse, er det vigtigt, at den både er stabil og holdbar, samtidig med at den fremstår flot og indbydende. Som tømrer lægger jeg stor vægt på altid at levere kvalitetsarbejde, ligesom jeg leverer en flot finish hver gang, så din nye træterrasse fremstår knivskarp.

Der er stor forskel på prisen på en træterrasse. Prisen på en træterrasse afhænger blandt andet af følgende faktorer:

  • Hvor stor terrassen skal være
  • Hvilke terrassebrædder du vælger
  • Om terrassen skal være hævet
  • Om der skal bygges trapper eller andre specialløsninger

Jeg har mange års erfaring inden for træterrasser, og jeg har dermed et rigtigt godt kendskab til de forskellige materialer, som kan anvendes til formålet. Der er mange forskellige terrassebrædder at vælge imellem, og jeg står gerne til rådighed, hvis du har brug for rådgivning omkring valg af materialer eller terrassens opbygning og design.

Uanset hvilken løsning du vælger i forbindelse med opbygning af træterrasse, så kan jeg tilbyde en billig pris, der er skræddersyet til din bolig og dine ønsker. Jeg tilbyder desuden også totalrenovering & tilbygninger til hus.

Kontakt mig og indhent et uforpligtende tilbud på en ny træterrasse

Drømmer du om et sted i haven, hvor du kan sidde udenfor og nyde det gode vejr? Så kontakt mig for en uforpligtende pris på en træterrasse. Du kan med fordel ringe til mig på telefon 20 90 80 29, men alternativt kan du også skrive til min e-mail kontakt@tm-ronni.dk.

Bliv kontaktet med et gratis tilbud på din tømreropgave

 
 
 
 
Billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Træterrasse

Før​

Efter​

Har du spørgsmål eller ​ønsker
​du et uforpligtende tilbud?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Tømrermester Ronni Engberg Thorø ApS

Vibevej 1, 9440 Aabybro

CVR: 43049585

Kontakt mig

Telefon: 20 90 80 29

E-mail: kontakt@tm-ronni.dk