Få hjælp til renovering af hus eller sommerhus

Skal du bruge hjælp til renovering?

Trænger dit hus eller sommerhus til at blive renoveret og/eller sat i stand? Så er du kommet til det helt rette sted. Jeg har flere års erfaring som tømrer, og jeg tilbyder ombygning og renovering af hus i Aabybro, Blokhus, Løkken og hele det øvrige Nordjylland.

Erfaren tømrer med fokus på det gode resultat

Jeg blev udlært i 2007, og har dermed mange års erfaring inden for tømrerfaget. Jeg lægger stor vægt på altid at levere et ordentligt stykke arbejde, ligesom jeg både er tålmodig samt har et godt overblik.

Derudover er det vigtigt for mig at sikre, at du får et flot resultat, som du bliver glad for. Derfor efterlader jeg altid en flot finish, uanset hvor stor eller hvor lille en renovering af hus, du skal have udført.

Gode kompetencer inden for renovering af sommerhus

Der er mange fine sommerhusområder i Nordjylland – især Blokhus og Løkken er populære. I disse områder og mange andre steder, tilbyder jeg ombygning og renovering af sommerhus til konkurrencedygtige priser. Så er du sommerhusejer, og trænger sommerhuset til en kærlig hånd, så kan du altid tage fat i mig!

Hvad koster renovering af hus?

Der er meget stor forskel på, hvor meget en husrenovering koster, da en renovering kan være alt fra reparation af gulve til ny træterrasse same ombygning eller totalrenovering af hus. Jeg tilbyder desuden også køkkenrenovering og udskiftning af vinduer og døre.

Ring og hør mere

Har du nogle spørgsmål til renovering af sommerhus eller hus, så er du velkommen til at kontakte mig. Jeg udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en billig pris på din opgave, så snart jeg kender dine ønsker til det færdige resultat samt omfanget af renoveringen. 

Kontakt mig på telefon 20 90 80 29 eller på e-mail kontakt@tm-ronni.dk for at høre mere.

Bliv kontaktet med et gratis tilbud på din tømreropgave

 
 
 
 
Billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller ​ønsker
​du et uforpligtende tilbud?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Tømrermester Ronni Engberg Thorø ApS

Vibevej 1, 9440 Aabybro

CVR: 43049585

Kontakt mig

Telefon: 20 90 80 29

E-mail: kontakt@tm-ronni.dk